Ekstraordinær generalforsamling oktober 2020 | A/B Bovieran NærHeden

A/B Bovieran NærHeden

← Tilbage til nyheder

Ekstraordinær generalforsamling oktober 2020

Udgivet den 23. oktober 2020

Vi afholder ekstraordinær generalforsamling

Søndag d. 18. oktober kl. 15.00

Poppel Allé 12

2630 Taastru

Dagsorden

  1. Nedkonvertering af foreningens lån hos Jyske Realkredit
  2. Eventuelt

Som bestyrelsen blev opfordret til på generalforsamlingen d. 15/8, har vi undersøgt forskellige konverteringsscenarier for vores lån hos Jyske Realkredit og drøftet mulighederne med vores revisor BDO, som varmt anbefalede en nedkonvertering.

Bestyrelsen anbefaler, at vi foretager en nedkonvertering af vores lån, og ønsker et mandat fra generalforsamlingen til hvilken kurs konverteringen skal ske.

Vi har vedlagt nogle dokumenter som bør kigges igennem generalforsamlingen:

  1. Konvertering. En meget kort oversigt, hvad det vil sige at nedkonvertere, og hvordan vores lånemodel ser ud. Vi vil uddybe denne oversigt på generalforsamlingen
  2. Ydelse pr. år. Disse 3 dokumenter viser år, hvordan indbetalingen vil være for vores nuværende 1,5% lån og hvordan de vil være, hvis vi kan nedkonvertere til et 1% lån til henholdsvis kurs 97 og 98 (konverteringsudgifter indkalkuleret i de nye lån)
  3. Fuldmagt, hvis man ikke selv kan deltage

Indflytning

Der er jo også kun få uger til at vi skal flytte ind i vores nye, spændende fællesskab, og derfor vil vi fra bestyrelsens side gerne give Jer en status opdatering under punktet eventuelt.

Hvis I har nogle spørgsmål omkring indflytningen, er I velkomne til at maile disse til os inden generalforsamlingen, og så vil vi efter bedste evne gøre vores bedste for at besvare disse under punktet eventuelt: Mail til bestyrelsen

Der er desværre ingen serveringsmuligheder, så I bedes selv medbringe hvad I ønsker at drikke/spise.

For god ordens skyld vil vi også oplyse, at vi naturligvis ønsker at overholde alle Corona restriktionerne, hvor det er tilladt for generalforsamlinger at mødes op til 500 til personer, under forudsætning af at det er et siddende arrangement, hvor alle har ansigtet i den samme retning.

Vi ser frem til et par gode timer, hvor vi forhåbentlig får truffet en beslutning, som vil være til økonomisk fordel for os alle

Skriv et svar