Om A/B Bovieran NærHeden | A/B Bovieran NærHeden

A/B Bovieran NærHeden

A/B Bovieran NærHeden

Andelsboligforeningen blev stiftet den 20. juni 2019 med indflytning 1. november 2020.

A/B Bovieran NærHeden var “Bovieran” byggeri nr. to i Danmark, og er baseret på et koncept, som blev startet i 2009 i Sverige.

Konceptet har udviklet sig gennem årene, hvor der nu er knap 30 Bovieran byggerier i Sverige.

Bovieran NærHeden en del af den nye bydel NærHeden i Hedehusene  – er en helt ny og moderne forstad hørende under Høje Taastrup kommune, tæt på København, natur, indkøbsmuligheder og togstation.

Du kan nyde roen i vores fælles 1.500 kvm overdækkede atriumhave, hvor 1.800 planter giver en eksotisk stemning med stier, siddegrupper, petanquebane og karpedam. Du har også mulighed for at nyde privatlivet på din egen altan/terrasse, når du foretrækker dét.

A/B Bovieran NærHeden har et 100 kvm fælleshus i atriumhaven, ligesom der også er en gæstelejlighed, man kan leje til overnattende gæster.

Mindre end 2 km fra boligerne ligger Hedeland, som er et 15 kvadratkilometer naturområde med golf, vandre- og cykelruter, fiskesøer, vindyrkning, operaforestillinger, skiområde og meget andet.

Vil du bo i et dynamisk seniorfællesskab, er A/B Bovieran NærHeden måske det rigtige valg for dig.

Du kan blive skrevet på vores eksterne venteliste og vil automatisk blive kontaktet, når der er ledige boliger. Vær opmærksom på, at der er krav om, at man skal være fyldt 55 år; og man må ikke have hjemmeboende børn, når man flytter ind hos os. Man kan dog godt blive skrevet op på ventelisten, selv om man er under 55 år. Og det er måske i sidste ende en fordel, da den gennemsnitlige årlige udskiftning i boligerne er lav.

For yderligere oplysninger, er du velkommen til at sende os en mail på: info@bovierannaerheden.dk

A/B Bovieran NærHedens Atriumhave

Hent materiale

Brochure
Foreningens vedtægter