Om A/B Bovieran NærHeden | A/B Bovieran NærHeden

A/B Bovieran NærHeden

A/B BOVIERAN NÆRHEDEN

Andelsboligforeningen blev stiftet d. 20. juni 2019.

A/B Bovieran NærHeden er det andet “Bovieran” byggeri i Danmark og er baseret på et koncept som blev startet i 2009 i Sverige.

Konceptet har udviklet sig gennem årene, hvor der nu er ca. 20 Bovieran byggerier i Sverige.

Bovieran NærHeden blev stiftet juni 2019 med indflytning 1/11 2020, og indgår som en del af fremtidens forstad i NærHeden ved Hedehusene  – en helt ny og moderne forstad, tæt på København og natur, indkøbsmuligheder og togstation.

Du kan nyde roen i vores fælles 1500 kvm overdækkede atriumhave, hvor 1800 planter giver en eksotisk stemning med stier, mødepladser, vandløb med karper. Du har også mulighed for at nyde privatlivet på din egen altan/terrasse, hvad du end måtte foretrække.

A/B Bovieran NærHeden har eget fælleshus i atriumhaven, ligesom der også er en gæstelejlighed, man kan leje til overnattende gæster.

Mindre end 2 km fra boligerne ligger Hedeland, som er et 15 kvadratkilomer naturområde med golf, vandre- og cykelruter, fiskesøer, vindyrkning, operaforestillinger, skiområde og MEGET andet.

Vil du bo i et seniorfællesskab i et dynamisk område og i et naturligt fællesskab, som nydes i vores fælles atriumhave, hvor man kan sidde under palmerne i januar måned med en temperatur ikke under 10 grader, så er A/B Bovieran NærHeden det rigtige valg.

Du kan blive skrevet på vores venteliste (se under “Ventelister”), og vil automatisk blive kontaktet når der er ledige lejligheder.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at sende os en mail på: info@bovierannaerheden.dk

A/B Bovieran NærHedens atriumhave

Hent materiale

Brochure
Vedtægter