Kvarterhusene | A/B Bovieran NærHeden

A/B Bovieran NærHeden

← Tilbage til nyheder

Kvarterhusene

Udgivet den 26. januar 2020

I området NærHeden vil der blive fælleshuse, kaldet Kvarterhuse, til fælles afbenyttelse for alle beboerne i NærHeden

NærHeden P/S opretter 3 Kvarterhuse, hvor det første vil ligge lige syd for Bovieran, og forventes færdigt i 3. kvartal 2021.

 

Der vil ialt bilve oprettet 3 Kvarterhuse, som vil blive placeret jævnt i området, men placeringen for hus 2 og 3 kendes pt. ikke helt eksakt, men forventes at blive som vist på den ene illustration.

 

NærHeden P/S afholder alle etableringsudgifterne, og når husene er færdige, vil de blive overleveret tll bydelen til den fortsatte drift, hvorfor det er os beboere som kan beslutte, hvad husene ska indeholde, og ikke mindst passe på dem.

 

NærHeden P/S har afholdt et beboermøde, hvor der blev drøftet, hvad vi som beboere ville foreslå med hensyn til det første Kvarterhus, og der var anbefalingen:

  • Café miljø, drevet af en bestyrerer med et socialt sigte, og med priser som vil gøre det attraktivt for famlier også at spise til hverdag.
  • I det mindre beboer lokale skulle man kunne reservere til fælles foreningsaktiviteter, hvor man gerne selv må medbringe drikkevarer (med rimelige café priser forventer man dog, at de fleste vil købe deres drikkevarer i cafe’en, men beboer lokalet vil også have åbent udenfor cafe’ens åbningstider)

Det er jo spændende, hvis vi får en café lige syd for os, med en lækker træterrasse, hvor man kan nyde kaffeb om sommeren eller mødes de andre beboere i NærHeden til nogle fælles interesser i beboerlokalet.

 

De andre Kvarterhuse vil kunne rumme værksteder af forskellige slags, overnatningsmuligheder etc., hvor der var flere spændende ideer og forslag baseret på aktiviteter, som kan styrke fællesskabet for beboerne i NærHeden.