Rejsegilde 2020 | A/B Bovieran NærHeden

A/B Bovieran NærHeden

← Tilbage til nyheder

Rejsegilde 2020

Udgivet den 17. januar 2020

Onsdag d. 15. januar 2020 blev der afholdt rejsegilde for Bovieran NærHedens håndværkere og kommende beboere

Det var en dejlig dag, hvor projektleder Thomas Johansen fra Sjælsø gruppen bød velkommen og fortalte lidt om byggeriet, og hvorfor vi kan være glade for at have så dygtige på projektet.

Dernæst fik borgmester Michael Ziegler ordet, som roste Bovieran projektet og at det var fristende for ham selv at flytte ind, men måtte desværre konstatere at han var for ung til at flytte ind endnu.

Sidste mand i talerækken var direktør Lars Jacobsen fra Bovieran Danmark, som også roste håndværkerne, og fortalte at der faktisk kun havde været én mindre arbejdsskade, så håndværkerne er ikke blot dygtige til arbejdet, men også til at passe på sig selv og hinanden.

 

Så var udskænkning af drikkevarer og lidt godt at spise, så der blev både spist og hygget, og os beboere nød at kunne komme ind og se de tomme lejligheder, et badeværelse samt besigtige kælderrummet.

 

Selv vejret var med os på denne dag, da det var gråt og overskyet, hvilket bekræftede os i, at det er et fornuftigt valg at vælge Bovieran, hvor vi kan sidde under glastag og betragte det grå, danske vintervejr, mens vi sidder i læ indenfor i vores egen palmehave.